A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Пирогівському ліцеї буде новий директор

Дата: 26.08.2021 13:30
Кількість переглядів: 1859

25 серпня 2021 року відбувся конкурсний відбір на посаду директора Пирогівського ліцею Глобинської міської ради. Кандидат на посаду директора ЛюбовГубенко успішно пройшла комп’ютерне тестування по перевірці знання законодавства у сфері освіти та нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти.

З метою з’ясування спроможності кандидата використовувати свої знання та досвід під час виконання посадових обов’язків, що пов’язані із завданнями та змістом роботи на посаді директора закладу загальної середньої освіти, працювала над вирішенням ситуаційного завдання. Далі презентувала перспективний план розвитку Пирогівського ліцею, продемонструвавши при цьому ерудицію, грамотний виклад матеріалу, вміння проводити глибокий аналіз діяльності закладу та  застосовування на практиці сучасних освітній технологій.

Члени конкурсної комісії одностайно прийняли рішення про визнання Губенко Любові Володимирівни переможцем конкурсу та рекомендували засновнику призначити її на посаду директора Пирогівського ліцею Глобинської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень