A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ЩЕПЛЕННЯ ПРОТИ COVID-19

Дата: 27.08.2021 11:16
Кількість переглядів: 573

Фото без описуМіністерство охорони здоров'я 21 липня 2021 року офіційно відкрило 5-й етап вакцинації від COVID-19. Це означає, що кожен українець, незважаючи на належність до групи професійного або медичного ризику, може захистити себе від цієї хвороби та обрати найближчий пункт щеплення  чи центр масової вакцинації, щоб щепитись. Повний перелік з адресами та телефонами можна знайти на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Записатися на вакцинацію до центру масової вакцинації та до пунктів щеплення за номером реєстратури закладу охорони здоров’я, на базі якого створений пункт можна онлайн через медичну інформаційну систему або за телефоном центру. Детально на vaccination.covid19.gov.ua або за номером 0 800 60 20 19.

Якщо ви не можете самостійно пересуватися, ви можете залишити заявку на виїзд мобільної бригади з вакцинації додому за телефоном контакт-центру  0 800 60 20 19 або зателефонуйте до свого сімейного лікаря.

Організовані колективи можуть також записатись за номером контакт-центру 0 800 60 20 19. Після опрацювання заявки їм повідомлять, коли приїде мобільна бригада.

Якщо контакти не відповідають чи вам відмовляють у щепленні, необхідно повідомити за номером контакт-центру 0 800 60 20 19. А також звертайтесь до Департаменту охорони здоров’я ОДА (https://moz.gov.ua/regionalni-upravlinnja), адже алгоритм МОЗ передбачає розвезення вакцини до всіх визначених пунктів щеплення від COVID-19.

Якщо ви ще не вакцинувались, оберіть найближчий пункт щеплень чи центр масової вакцинації та захистіть себе!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень