A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Жителі Опришок святкували День села

Дата: 31.08.2021 13:15
Кількість переглядів: 1682

Святкування Дня села Опришки, яке відбулося 28 серпня, стало яскравим дійством для місцевих жителів. До цього свята, з року в рік, тут підходять креативно, і цьогорічні святкування не стали виключенням. Тож не варто дивуватися, що й цього року на урочистості та веселощі окрім жителів села завітало чимало гостей із сусідніх сіл. Серед них очільник громади Станіслав Джусь та його заступники Інна Авраменко і Олександр Кочерга.

На сільські гуляння зібралися чи не всі жителі - від малого до великого. Розваг вистачало для кожного. Малеча гарно проводила час на дитячій галявині, катались на надувній гірці та підстрибували на батуті. Розважалися з дитячими аніматорами: розфарбовували іграшкові будиночки, брали участь у конкурсах, смакували "солодкою ватою".

Опришківські господині в локації "Ой, мій милий вареничків хоче" пригощали смачними дерунами, пиріжками, варениками, шурпою, кулішем, солодкими опришківськими кавунами. А гості з с.Заїчинців завтали із смачною продукцією з меду.

Аматори сцени продемонстрували неймовірний концерт. Діячі художньої самодіяльності з трепетом та любов'ю виконували пісні та танці, а їх щирі вітання робили атмосферу свята ще більш потужною.

Цікава феєрія, організована в селі Опришки з особливою відповідальністю й натхненням, наповнювала всіх духом єдності, радості й дарувала багато щасливих моментів для мешканців. У вечірній час на гостей чекала дискотека, родзинкою якої стало фаєр-шоу "INDIGO FIRE-SHOW' з м.Полтави під супровід українських мелодій.

Староста села Опришки від імені жителів щиро дякує меценатам, які долучилися до організації святкових дійств. А саме: Крюку В.К.,Аврамчуку В.Г., Бугайцеві М.Б., Бугайцеві С.І., Асауленкові О.М., Хоменку В.Л., Литвиненку М.О., Плахотнику С.Л., Бугайцеві В.Г., Федченку С.А., Коваленку С.Л., Кочерзі П.І., Литвиненку В.В.

Отож, залишається побажати громаді села й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень