A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Дата: 07.09.2021 19:50
Кількість переглядів: 629

Фото без описуВідповідно до п.4,5 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.2.4.3 Регламенту Глобинської міської ради Глобинським міським головою 09 вересня 2021 року скликається шістнадцята (позачергова) сесія Глобинської міської ради VIIІ скликання, яка відбудеться о 10.00 годині в залі засідань міської ради за адресою: м. Глобине вул. Центральна, 285.

 

На розгляд  шістнадцятої (позачерговї) сесії  винести питання:

  1. Про Звернення депутатів Глобинської міської ради VIII скликання до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо підвищення тарифів на природний газ.
  2. Про Звернення депутатів Глобинської міської ради VIII скликання до народного депутата України Олексія Мовчана.
  3. Про дострокове припинення повноважень депутата міської ради.
  4. Про упорядкування структури апарату Глобинської міської ради та її виконавчого комітету
  5. Про присвоєння рангів старостам.
  6. Про розгляд Прогнозу бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  7. Про зміни до бюджету.
  8. Про затвердження розпорядження міського голови від 07.09.2021 №509/03-04-О.С.
  9. Про утворення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради.
  10. Про затвердження передавального акту основних засобів та матеріальних цінностей  Веселодолинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Глобинської міської ради.
  11. Про затвердження передавального акту основних засобів та матеріальних цінностей  Петрівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Глобинської міської ради.
  12. Про затвердження передавального акту основних засобів та матеріальних цінностей Івановоселищенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Глобинської міської  ради.   
  13. Про затвердження передавального акту основних засобів та матеріальних цінностей Радалівського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад" Глобинської міської ради. 
  14. Про затвердження передавального акту основних засобів та матеріальних цінностей  Куп'єватівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Глобинської міської ради.
  15. Про передачу Градизькій селищній раді майна, що є комунальною власністю Глобинської міської ради та перебуває на балансі комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради.
  16. Про передачу комунального майна з оперативного управління відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради на баланс виконавчого комітету Глобинської міської ради.
  17. Про закріплення службового автомобіля за старостою сіл Новомосковське, Старий Хутір, Кордубанове Ковальчуком П.П.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень