A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

«Запобігти, врятувати, допомогти» - життєва позиція, справа честі та службового обов’язку глобинських рятувальників

Дата: 17.09.2021 11:38
Кількість переглядів: 1465

День рятівника, який в Україні відзначається 17 вересня, є професійним святом працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань. Також його відзначають громадяни, які зробили свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей. Це свято всіх, хто протистоїть пожежам і повеням, епідеміям і пандеміям, буревіям і зсувам ґрунту, вибухам газу і снігопадам, автомобільним та будь-яким іншим аваріям. У цей день вітають тих, хто рятує, знешкоджує, локалізує, знезаражує, протистоїть, попереджає та запобігає… Хто щодня стоїть на варті нашої з вами безпеки. 

Тож, у день професійного свята до співробітників 6 державного пожежно-рятувального посту завітали міський голова Станіслав Джусь та його заступник Олександр Кочерга аби привітати усіх працівників, які несуть службу сьогодні,  та які не один рік свого життя віддали почесній професії. Гості побажали працівникам пожежно-рятувальних підрозділів міцного здоров’я, сімейного затишку, підтримки рідних, Божої опіки під час небезпечної служби та миру на українській землі.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, досягнення значних успіхів у службовій діяльності, високу професійну майстерність, підвищення авторитету служби та у зв’язку з відзначенням Дня рятівника грамотами Глобинської міської ради відзначено Івана Ткаченка рядового служби цивільного захисту, пожежного-рятувальника 6 державного пожежно-рятувального поста (м. Глобине) 2 державного пожежно-рятувального загону (м. Кременчук) Головного управління ДСНС України у Полтавській області та Юрія Вербицького майора служби цивільного захисту, началника караулу 6 державного пожежно-рятувального поста (м. Глобине) 2 державного пожежно-рятувального загону (м. Кременчук) Головного управління ДСНС України у Полтавській області. Почесною грамотою Глобинської міської ради нагороджено Олега Дідору майора служби цивільного захисту, головного інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Кременчуцького районного управління Головного управління ДСНС України у Полтавській області.

Бажаємо кожному рятівнику не втрачати того вогню, що палає у серці, натхнення, незламності духу та залізної сили волі на шляху до підкорення вершин та здійснення мрій.  

Фото без описуФото без опису 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень