A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

З 23 вересня у Глобинській громаді встановлено протиепідемічні обмеження відповідно до „жовтого” рівня епідемічної небезпеки

Дата: 23.09.2021 09:00
Кількість переглядів: 363

22 вересня відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Глобинської міської ради, на якому Олександр Демочко завідувач Глобинським районним відокремленим підрозділом лабораторних досліджень ДУ «ПОЛЦ МОЗ України» інформував про епідемічну ситуацію та встановлення протиепідемічних обмежень відповідно до „жовтого” рівня епідемічної небезпеки на території Глобинської міської ради в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARSCoV-2.

За результатами обговорення міська комісія прийняла рішення відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 „Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами) з 00 год. 00 хв. 23 травня 2021 р. на території Глобинської міської ради забезпечити виконання карантинних заходів „жовтого” рівня епідемічної небезпеки, визначеного актуальним рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області № 17 від 22 вересня 2021 року.

Одночасно вирішили рекомендувати Глобинському відділу ветеринарної медицини та протиепізоотичної роботи Кременчуцького РУ Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, Глобинському відділу поліції №1 Кременчуцького РВП ГУ НП в Полтавській області та старостам територіальної громади, забезпечити контроль за дотриманням громадянами, підприємствами, установами та організаціями територіальної громади (різних форм власності) протиепідемічних вимог відповідно до „жовтого” рівня поширення COVID-19.

Також, члени комісії заслухали інформацію начальника відділу освіти Світлани Надтоки щодо стану охоплення вакцинацією вчителів та працівників закладів освіти Глобинської міської територіальної громади та рекомендували відділу освіти Глобинської міської ради спільно з КНП «Центр ПМСД» Градизької селищної ради вжити заходи з широкого залучення до процесу вакцинації педагогів та працівників закладів освіти, їх родичів та родичів здобувачів освіти. Одночасно рекомендували забезпечити щоденний моніторинг та узагальнення інформації щодо стану вакцинації вчителів та працівників закладів освіти громади та за його результатами визначати відповідність цих закладів вимогам Постанови КMУ від 9 грудня 2020 р. № 1236 „Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходјв з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (з урахуванням змін, що внeceнi Постановою КMУ від 13 вересня 2021 р. № 954).

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень