A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні жителі та гості Глобинського краю! Дорогі ветерани!

Дата: 24.09.2021 09:28
Кількість переглядів: 420

Прийміть найщиріші вітання з Днем визволення Глобинщини від фашистських загарбників!

У ці дні ми вшановуємо відвагу і жертовність наших співвітчизників, які відстояли свободу, честь та незалежність Батьківщини, зуміли здолати потужний натиск ворога та звільнити глобинський край у вересні 1943 року. Час минає, але у пам’яті поколінь навіки залишається приклад патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язок – зберегти цю пам’ять… Пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.

Сьогодні, у нелегкий для країни час, подвиг ветеранів додає сил та наснаги у нинішній боротьбі за незалежність та суверенітет України. Ми пишаємося героями, яким дотепер доводиться зі зброєю захищати свою країну, протистояти агресору, що цинічно наважився на насильницьке перекроювання кордонів.

Сердечно вітаю ветеранів, всіх жителів громади і міста Глобине зі святом визволення. Бажаю миру, міцного здоров’я, довгих років життя, любові та уваги близьких, а рідному краю - зростання та розвитку.

Щиро дякую усім ветеранам Другої світової війни, учасникам визвольної боротьби, усім тим, хто в повоєнні роки відбудовував зруйновані міста та села, нинішнім героям за самовідданість і любов до Батьківщини, рідного міста.  Низький уклін вам! І вічна пам’ять загиблим!

 

З повагою,

Глобинський міський голова                                   Станіслав ДЖУСЬ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень