A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Надання пільг на придбання твердого палива та скрапленого газу

Дата: 27.09.2021 15:27
Кількість переглядів: 343

Фото без описуВідповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019р. №373 ”Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі” пільговій категорії населення надається пільга на придбання твердого палива та скрапленого газу у грошовій формі.

Сума пільги на придбання твердого палива і скрапленого газу розраховується виходячи з розміру пільгової знижки, з урахуванням мінімальних норм забезпечення твердим паливом і скрапленим газом та граничних показників їх вартості. Мінімальні норми забезпечення твердим паливом і скрапленим газом для надання пільг – відповідно одна тонна та один балон на домогосподарство на рік. У 2021 році граничні показники вартості твердого палива та скрапленого газу складають 3117,67 грн. за одну тонну твердого палива і 311,77 грн. за один балон скрапленого газу.

Пільга надається за місцем реєстрації або фактичного проживання за умови перебування на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги. У разі підключення житла протягом року до системи газо-. тепло-, електропостачання для його опалення пільги на оплату даних послуг надаються з наступного бюджетного періоду (отримані кошти готівкою на придбання твердого палива і скрапленого газу не повертаються). Якщо пільговик змінює будь-який інший вид опалення житла на пічне опалення – пільги на придбання твердого палива і скрапленого газу надаються виходячи з кількості місяців, що залишилися до кінця бюджетного періоду.

Для забезпечення вчасного надання пільг на придбання твердого палива і скрапленого газу пільговій категорії населення необхідно звернутися до відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Глобинської міської ради (м. Глобине, вул. Травнева, 4) або до старост відповідних населених пунктів. Пільговики (або їх законні представники) подають заяву, до якої додають довідку про наявність у житловому приміщенні пічного опалення та/або кухонного вогнища на твердому паливі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень