A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Дата: 27.09.2021 17:30
Кількість переглядів: 640

Фото без описуВідповідно до п.8, ч.4  ст.42, п.4,5 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.2.4.2 Регламенту Глобинської міської ради Глобинським міським головою скликається сімнадцята сесія Глобинської міської ради VIII скликання.

 

Пленарне засідання сімнадцятої сесії Глобинської міської ради відбудеться 07 жовтня 2021 року о 10 годині в залі засідань міської ради за адресою: м. Глобине вул. Центральна, 285.

 

На розгляд сесії винесено питання:

1.Про визнання повноважень депутата Глобинської міської ради.

2.Про зміну чисельності виконавчого комітету Глобинської міської ради.

3.Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Глобинської міської ради.

4.Про затвердження Порядку призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, що належать до комунальної власності Глобинської міської ради.

5.Про розмежування повноважень між відділом по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин виконавчого комітету Глобинської міської ради та міським головою.

6.Про затвердження Положення про старосту в новій редакції.

7.Про внесення змін і доповнень до бюджету Глобинської  міської

територіальної громади  на 2021 рік.

8.Про затвердження Комплексної програми профілактики правопорушень на території Глобинської міської територіальної громади на 2021-2022 роки

9.Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Глобинської міської ради на 2021-2025 роки.

10.Про погодження закриття фельдшерсько-акушерських пунктів в с. Пироги, вул. Чумацький шлях, 84 та с. Яроші, вул. Чумацький шлях, 64а.

11.Про передачу майна в оперативне управління комунальному некомерційному підприємству «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради.

12.Про внесення змін до рішення 16 сесіїVIII скликання №4267 від 09 вересня 2021 року «Про передачу Градизькій селищній раді майна, що є комунальною власністю Глобинської міської ради та перебуває на балансі комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради»

13.Про передачу в оперативне управління громадському формуванню  з охорони громадського порядку «Муніципальна міліція» автоматики до котла Колбі.

14.Про внесення змін до складу комісії по розгляду питань виплати  матеріальної винагороди обдарованим дітям та молоді, творчим колективам та їх наставникам  Глобинської міської територіальної громади.   

15.Про продовження терміну дії та внесення змін до Програми «Енергоефективність та енергозбереження на обєктах комунальної

власності Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік».

16.Про   внесення  доповнень до Плану  соціально-економічного         

розвитку Глобинської міської територіальної  громади  на 2021 рік.

17.Про внесення змін до Положення про Глобинську місцеву пожежну охорону.

18. Земельні питання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень