A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Дякували батькам-вихователям за турботу та любов до  дітей, які залишилися без батьківської опіки

Дата: 30.09.2021 14:41
Кількість переглядів: 537

Відповідно до Указу Президента України від 27.11.2008 №1088/2008 « Про день усиновлення»,  щороку День усиновлення відзначається 30 вересня.

Все найкраще, що є на Землі, починається з сім’ї. Без неї, як без природи, людство обійтися не може. “З родини йде життя людини” – говорить народна мудрість. Тут дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові і добра.

Діти повинні зростати в сім’ях рідних батьків та, коли це неможливо, альтернативою біологічній родині може слугувати інша сім’я. Саме тому наша держава підтримує створення сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування. Але турбота держави ніколи не зможе замінити домашнього затишку, лагідних материнських слів, надійного батьківського плеча, бо саме в сім’ї закладаються основи фізичного і духовного здоров’я дитини, формуються її життєві цінності.

До цього світлого свята, з ініціативи Глобинського міського голови Станіслава ДЖУСЯ, заступника міського голови Інни АВРАМЕНКО, за підтримки Групи компаній «Глобино» в особі заступника генерального директора    Романа ПАРХОМЕНКА, сьогодні, 30 вересня, заступник міського голови Інна АВРАМЕНКО, представник Групи компаній «Глобино» Дар'я ПАРХОМЕНКО щиро дякували батькам-вихователям за турботу та любов до  дітей, які залишилися без батьківської опіки, за великий особистий внесок у їх виховання, багаторічну важку працю, терпіння. Адже саме вони дали кожній дитині, яка зростає у їхніх сім'ях, найважливіше - щастя мати родину, тата і маму, відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.  Сім'ям вручили подарунки.

Тож щиро дякуємо благодійникам за допомогу та підтримку цих родин!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень