A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення

Дата: 04.10.2021 15:29
Кількість переглядів: 527

4 жовтня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення. У ході засідання розглянуто питання про затвердження мережі закладів освіти Глобинської міської ради та штатних одиниць на 2021-2022 навчальний рік; внесення змін до установчих документів окремих навчальних закладів.

У зв’язку з відкриттям у селі Пироги амбулаторії загальної практики сімейної медицини, депутати погодили припинення діяльності фельдшерсько-акушерських пунктів у селах Пироги та Яроші. Члени комісії розглянули питання про встановлення меморіальної дошки Віталію Григор’єву з метою увічнення пам’яті краєзнавця. Оскільки думки щодо місця розташування меморіальної дошки розійшлися, прийнято рішення внести дане питання до розгляду на пленарне засідання сесії у «Різне», аби кожен депутат мав змогу висловити власну думку щодо цього.

Загалом, у ході роботи постійна комісія розглянула всі питання, внесені до розгляду на засіданні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень