A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітаємо захисників

Дата: 14.10.2021 08:00
Кількість переглядів: 410

Фото без описуШановні земляки, захисники рідної землі! Прийміть щирі вітання зі світлими і добрими святами – Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисників і захисниць України та Днем українського козацтва! Ці свята, увібравши в себе славні козацькі традиції, уособлюють героїзм та відвагу сильних, мужніх, сміливих оборонців Батьківщини на всіх етапах її історії.

Цього дня ми знову серцем і пам’яттю повертаємося до трагічних, жорстоких, безжальних, але в той же час, героїчних і знаменних сторінок минулого своєї країни, аби ще раз осягнути та віддати данину памяті і шани тим, кому зобов’язані мирним небом над головою, можливістю жити у вільній демократичній державі. І ми щоразу переконуємось, що подвиги захисників України – це та велика і велична правда історії українського народу, яку нікому і ніколи не вдасться спотворити і перекреслити.

Нинішні нащадки хоробрих українських козаків зараз із такою ж честю і відвагою відстоюють рідну землю на Сході України. Їхні мужність і незламність наповнюють наші серця і душі гордістю та вірою у перемогу, додаючи всім нам сили та єдності на цьому шляху.

Дорогі земляки, захисники України усіх поколінь, від імені Глобинської громади зичу вам міцного здоров’я, сили та мужності, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє рідного краю та України. Нехай свято усіх відважних героїв, хто носить високе звання захисника України, завжди буде мирним і радісним! А Пресвята Богородиця повсякчас плекає мужність українських військовослужбовців та оберігає їхні життя.

Слава Україні! Слава її захисникам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень