A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПРИЗОВНА КАМПАНІЯ «ОСІНЬ-2021»

Дата: 05.10.2021 15:58
Кількість переглядів: 730

Відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2021 року №71/2021, з 1 жовтня  розпочато призов громадян України на строкову військову службу у Збройні Сили України.

У рамках призовної кампанії «Осінь-2021», 5 жовтня у другому відділі Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулася перша відправка призовників віком від 18 до 27 років на строкову військову службу до лав Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України та інших військових формувань.

Глобинський міський голова Станіслав Джусь спільно з начальником відділу, підполковником, Ігорем Коваленком привітали призовників та вручили військові квитки 13 юнакам.

Проводжати майбутніх воїнів прийшли рідні та близькі.

Міський голова побажав юнакам з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими та здоровими повернутися додому. «Служба у Збройних Силах – це справжня школа життя, а також школа справжньої чоловічої дружби», – підкреслив Станіслав Джусь.

Ігор Коваленко подякував батькам за виховання синів гідними громадянами та запевнив, що військовий досвід обов’язково стане цінним у їх житті.

З настановним словом до призовників звернувся  ветеран антитерористичної операції та операції об’єднаних сил, учасник бойових дій, старший сержант, Василь Чепурний, який побажав хлопцям міцного здоров’я, успіхів у службі та добросовісного виконання військового обов’язку.

Благословив юнаків на легку службу військовий капелан, отець Євгеній.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень