A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося пленарне засідання сімнадцятої сесії міської ради

Дата: 07.10.2021 18:23
Кількість переглядів: 807

7 жовтня відбулося пленарне засідання сімнадцятої сесії міської ради VIII скликання. У ході засідання депутати затвердили зміни до чисельності та персонального складу виконавчого комітету міської ради, до структури апарату міської ради та її виконавчого комітету, до бюджету громади на 2021 рік.

У зв’язку зі змінами в законодавстві України щодо розвитку інституту старост, затверджено у новій редакції Положення про старосту.

Депутати розглянули і затвердили зміни та доповнення до деяких місцевих Програм, а саме до Програми соціального захисту населення Глобинської міської ради на 2021-2025 роки, Програми «Енергоефективність та енергозбереження на об’єктах комунальної власності Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік», Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік. З метою конкретизації розподілу обсягу фінансових ресурсів, необхідних для реалізації заходів Комплексної програми профілактики правопорушень на території Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, програму рекомендовано допрацювати та повторно надати для затвердження сесією.

Цього дня міська рада прийняла рішення про призначення на посаду начальника Комунального підприємства «Глобинське» Глобинської міської ради Олега Клімова як такого, що пройшов за конкурсом.

Прийнято рішення про передачу майна в оренду, оперативне управління; затверджено перелік об’єктів, які належать до комунальної власності та підлягають приватизації у 2021 році.

Рада затвердила мережу навчальних закладів громади, щомісячну плату за навчання та плановий контингент учнів у мистецьких навчальних закладах Глобинської міської територіальної громади на 2021-2022 навчальний рік.

У зв’язку з відкриттям у селі Пироги амбулаторії загальної практики сімейної медицини, депутати погодили припинення діяльності фельдшерсько-акушерських пунктів у селах Пироги та Яроші.

Понад 700 питань порядку денного стосувалися сфери земельних відносин.

Загалом, під час пленарного засідання депутатським корпусом розглянуто та прийнято рішення із 750 питань порядку денного.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень