A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Глобинській громаді вшанували пам’ять загиблих захисників і захисниць України

Дата: 15.10.2021 10:27
Кількість переглядів: 495

14 жовтня у день покровительки всього роду козацького Покрови Пресвятої Богородиці українці відзначають День українського козацтва та День захисників і захисниць України. Ці дати нерозривно пов’язані між собою, адже символізують зв’язок поколінь, давні історичні традиції та прагнення українського народу жити вільно на власній землі. З дідів-прадідів  українці боролися за незалежність, а виборовши її у 1991 році, продовжують захищати і відстоювати державні кордони донині.

Цього дня вшанувати пам’ять славних синів і доньок України, які віддали свої життя, виборюючи і захищаючи право України бути вільною незалежною державою, прийшли до пам’ятника Захисникам України голова Кременчуцької райдержадміністрації, депутат міської ради Олег Лєднік, Глобинський міський голова Станіслав Джусь, секретар міської ради Олександр Феденко, заступники міського голови Інна Авраменко, Олександр Кочерга, депутати міської ради Сергій Копанішин, Олег Клімов, Ігор Полонський, начальник другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор Коваленко.

На знак шани і вдячності усім полеглим українським героям учасники заходу поклали живі квіти до памятника.

А напередодні Дня захисників і захисниць України заступник міського голови Олександр Кочерга, начальник другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор Коваленко разом із членами родин загиблих відвідали місця поховань воїнів АТО. Всі вони, виконуючи свій громадянський та військовий обовязок, у 2014 році стали на захист рідної неньки-України, не бажаючи віддавати її на поталу безжальному ворогові. І стояли до кінця, скільки змогли… У цвинтарній тиші хвилиною мовчання присутні вшанували полеглих героїв та поклали квіти до могил.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень