A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

14 жовтня жителі Жуківського старостату святкували День села

Дата: 15.10.2021 15:49
Кількість переглядів: 697

День 14 жовтня виявився насиченим на приємні події для жителів Жуківського старостату. Окрім державного свята Дня Захисників і захисниць України, Дня Українського козацтва та великого релігійного свята Покрови Пресвятої Богородиці у Жуках святкували День села.

Привітати місцевих жителів приїхали секретар міської ради Олександр Феденко, заступник міського голови Інна Авраменко, заступник міського голови Олександр Кочерга.

Зі щирими словами вітань та побажань до присутніх звернувся секретар Глобинської міської ради Олександр Феденко, який побажав мирного неба над головою, Божих благословінь для кожної родини, міцного здоров’я, добра, злагоди та благополуччя, а Жуківському старостату - процвітання, розвитку та добробуту.

Разом зі старостою села Жуки Світланою Гордієнко поважні гості поклали квіти до меморіалу слави та відкрили музейну експозицію "Від минулого до сучасного", яка була оформлена місцевими ініціативними жителями у одній із кімнат сільського будинку культури.

Родзинкою свята став парад дитячих візочків. Діти 6-12 років із задоволенням прийняли участь у велопробігу, а супроводжував їх поліцейський автомобіль.

Гості святкового дійства мали можливість зробити чудові світлини біля цікавих та досить креативних фотозон.

Директор ТОВ "Лан-Агро" Сергій Середа вручив цінні подарунки для школи, дитячого садочка, бібліотеки, ФАПу, пошти, будинку культури та старостату. Продовжилося свято концертом та запальною дискотекою.

Протягом свята працювала гастрономічна зона.

На думку господарів і гостей, сільське свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом.

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень