A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Глобинській громаді привітали працівників соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 14:58
Кількість переглядів: 500

У першу неділю листопада в країні відзначається День працівника соціальної сфери. Це свято викликає в душі особливі почуття. Кажуть, що життя людини до тих пір має цінність, доки людина може допомагати іншим. Соціальні працівники – це люди, які можуть подати приклад людяності, співчуття та милосердя.

З нагоди відзначення професійного свята тих, чия праця сповнена гуманізму і душевного тепла, 5 листопада директор Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» Світлана Грицай провела святкову нараду.

Працівників соціальної сфери громади привітали Глобинський міський голова Станіслав Джусь, секретар міської ради Олександр Феденко, заступник міського голови Інна Авраменко. Керівники громади висловили подяку присутнім за нелегку працю, чуйне ставлення до потреб людей вразливих категорій населення. Побажали добра і щастя, міцного здоров’я, достатку та родинного затишку, наснаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення громади, соціального захисту тих, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації.

У ході святкової наради відзначено почесними грамотами та подяками працівників соціальної сфери.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень