A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

З 9 листопада на території Глобинської громади посилюється контроль за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів відповідно до „помаранчевого” рівня

Дата: 09.11.2021 09:24
Кількість переглядів: 378

8 листопада відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Заступник голови комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександр Кочерга проінформував присутніх щодо погіршення епідемічної ситуації на території Глобинської громади. Запропонував посилити заходи щодо виконання карантинних (протиепідемічних) заходів на території Глобинської міської ради. Наголосив на необхідності залучення всіх суб’єктів господарювання для виконання на території встановлених вимог до функціонування в умовах адаптованого карантину. Відзначив важливість дотримання режиму носіння масок, соціальної дистанції та здійснення визначених заходів дезінфекції в закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, ринках, у громадському транспорті, а також постійного інформування населення щодо епідеміологічної ситуації з СОVID-19.

Після обговорення члени комісії вирішили зобов’язати структурні підрозділи Глобинської міської ради та рекомендувати Глобинському відділу ветеринарної медицини та протиепізоотичної роботи Кременчуцького РУ Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області спільно з Відділом поліції №1 Кременчуцького РУП ГУ НП в Полтавській області забезпечити посилене виконання обмежувальних протиепідемічних заходів „помаранчевого” рівня з 00 год. 00 хв. 09 листопада 2021 р., відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 „Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СoV-2” (зі змінами).

Окрім цього комісія розглянула питання необхідності проведення робіт з гідродинамічного очищення артезіанської свердловини №2 на водозаборі по вулиці Полтавській в селі Великі Кринки, з якого доповів начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов. Одноголосно члени комісії вирішили рекомендувати Глобинській міській раді скликати позачергове засідання сесії Глобинської міської ради для розгляду та прийняття рішення з даного питання.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень