Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 10.11.2021 09:28
Кількість переглядів: 778

9 листопада  у Глобинській громаді вітали людей творчості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Із побажаннями міцного здоров’я, родинного тепла, творчої наснаги  і особистого щастя до працівників культурної сфери громади звернулися секретар Глобинської міської ради Олександр Феденко, заступник міського голови Інна Авраменко, заступник міського голови Олександр Кочерга. Керівники громади подякували людям, які за велінням серця, дарують духовний хліб своїм землякам, за професіоналізм, уміння принести радість, втіху і спокій у душі людей…

За значний внесок у розвиток української культури, високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю активну життєву позицію та з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва грамотами Глобинської міської ради нагороджено директора Глобинського міського будинку культури Олександра Поповичука і директора Великокринківського сільського будинку культури Віктора Нестеренка.

Грамотами Кременчуцької районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток аматорського мистецтва району, популяризацію національних звичаїв та з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагороджено завідувача Глобинського міського будинку культури імені І.Франка Валентину Базарову, керівника народного аматорського колективу «Гротеск» Радалівського сільського будинку культури Ірину Сливу.

Завідувач Зубанівської бібліотеки-філії Комунального закладу «Публічна бібліотека Глобинської міської територіальної громади Полтавської області» Тетяна Шкурко, завідувач відділу обслуговування читачів КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської територіальної громади Полтавської області» Катерина Костенко, завідувач Пустовійтівської бібліотеки-філії КЗ «Публічна бібліотека Глобинської міської територіальної громади Полтавської області» Тамара Козеревська нагороджені грамотами Кременчуцької районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, популяризацію книгочитання, активне позиціонування бібліотечної справи та з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

«Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю. Вона ніколи не продається і не купується. Культура – це не робота, а місія, яка несе добро та красу. Зичимо здоров’я і добра, творчих успіхів, всім працівникам галузі культури Глобинського краю!» - підсумував секретар Глобинської міської ради Олександр Феденко.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень