A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулась робоча нарада

Дата: 10.11.2021 21:19
Кількість переглядів: 1283

9 листопада секретар Глобинської міської ради Олександр Феденко провів робочу нараду за участю заступників міського голови Інни Авраменко, Олександра Кочерги, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Глобинської міської ради, керівників комунальних підприємств і закладів, старост населених пунктів територіальної громади.

Одним із перших було обговорено питання щодо стану епідемічної ситуації та запобігання поширенню на території громади гострої респіраторної хвороби COVID-19. Заступник міського голови Інна Авраменко акцентувала увагу присутніх на необхідності проведення широкої роз’яснювальної роботи серед населення та  наголосила на доцільності вакцинації всіх працівників  органу місцевого самоврядування задля убезпечення себе, своїх близьких і оточуючих, оскільки кожен із них щодня контактує з великою кількістю людей.

 

Під час наради були обговорені шляхи вирішення проблем у сфері житлово-комунального господарства, зокрема питань обслуговування вуличного освітлення, водопостачання та водовідведення в місті і селах громади, питання благоустрою. Разом з тим обговорили питання готовності комунальних підприємств до зимового періоду, зокрема стан підготовки до розчищення та посипки доріг і вулиць населених пунктів громади, аби за будь-яких умов забезпечити доступ до об’єктів соціальної сфери, а також можливості проїзду транспорту міського та міжміського сполучення.

Також у ході зустрічі опрацьовані організаційні питання співпраці структурних підрозділів виконкому та старост, зокрема в питанні виявлення дітей і сімей, які потребують соціального супроводу чи підтримки.

Заступник міського голови Інна Авраменко звернулась до старост із проханням широко проінформувати населення про те, що наразі триває голосування за проєкти у Шкільному громадському бюджеті 2021 року. Прохала донести цю інформацію до якомога більшої кількості жителів сіл, оскільки залишилося лише кілька днів до завершення голосування, а проєкти шкіл нашої громади за результатами останніх рейтингів не входять до числа переможців. Тому закликала всіх максимально долучитися до процесу головування, тим самим допомогти школярам отримати можливість реалізувати свої спільні маленькі мрії.

За результатми засідання секретар ради, заступники міського голови взяли на контроль найважливіші питання, надали відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.

Фото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень