A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Процес закупівель товарів, робіт та послуг на 2022 рік на порядку денному

Дата: 10.11.2021 21:34
Кількість переглядів: 389

2021 рік невпинно наближається до свого завершення, що в свою чергу зумовлює необхідність підприємствам, установам та організаціям, які здійснюють закупівлі за бюджетні кошти та є замовниками торгів згідно Закону України «Про публічні закупівлі», розпочати процедури закупівль, виходячи з очікуваної вартості та потреби в товарах, роботах і послугах на 2022 рік.

Тож, з метою упорядкування процесу закупівель у наступному році, 9 листопада відбулася робоча нарада, яку провів заступник міського голови Олександр Кочерга, із відповідальними працівниками структурних підрозділів виконавчого комітету та комунальних підприємств Глобинської міської ради. У нараді взяв участь секретар Глобинської міської ради Олександр Феденко.

Ключовим питанням наради було визначення очікуваної вартості предмету закупівлі, а саме енергоносіїв на 2022 рік, виходячи із планових вартісних показників (очікуваної вартості), потреб.

Учасники наради обговорили можливі ризики при здійсненні закупівель, поділилися практичним досвідом, а також зосередили увагу на основних новаціях та рекомендаціях Рrоzоrrо.

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень