Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 12.11.2021 15:15
Кількість переглядів: 550

12 листопада відбулося позачергове засідання виконавчого комітету під головуванням заступника міської ради Олександра Кочерги, до розгляду якого було внесено 2 питання.

З першого доповіла начальник відділу соціального захисту та охорони здоров'я Людмила Норенко. За інформацією доповідача 10 листопада до виконавчого комітету Глобинської міської ради із заявою про виплату грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення згідно з постановою КМУ «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків» звернулась жителька громади 1987 р.н. Відповідно до п.14 Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виконавчий комітет Глобинської міської ради не пізніше ніж через три робочі дні з дати прийняття заяви з усіма необхідними документами для призначення грошової компенсації повинен надати дозвіл на відкриття спеціального рахунка. У  зв’язку з нагальною необхідністю розгляду цього питання й було скликано позачергове засідання виконавчого комітету.

Враховуючи інформацію доповідача та керуючись постановою і Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», члени виконкому вирішили надати дозвіл заявнику на відкриття спеціального рахунка для зарахування грошової компенсації.

З другого питання порядку денного доповіла головний спеціаліст відділу по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин виконкому міської ради Людмила Сльота. Вона повідомила, що відповідно до звернень, які надійшли до виконавчого комітету, було проведено обстеження зелених насаджень та складено 22 акти. Переважно це були звернення від керівників дошкільних навчальних закладів. Обстеження проводились комісійно на предмет виявлення і усунення небезпеки для учасників освітнього процесу. Більшістю голосів акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню були затверджені.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень