Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Як перевірити призначення житлової субсидії онлайн?

Дата: 17.11.2021 11:58
Кількість переглядів: 37423

Громадяни можуть перевірити призначення житлової субсидії за даними Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій, який знаходиться у відкритому доступі за посиланням https://subsidii.ioc.gov.ua .

Пошук у зазначеному реєстрі здійснюється за адресою домогосподарства. Для користувачів доступна інформація про те, чи призначена субсидія домогосподарству, про термін, на який призначено субсидію, про суми щомісячних нарахувань, а також, де міститься особова справа – назва органу соціального захисту населення.

Інформація у реєстрі оновлюється один раз на місяць – на початку поточного місяця за попередній місяць.

Як це зробити?

  1.  Перейти за посиланням https://subsidii.ioc.gov.ua

Фото без опису

  1. У меню зліва потрібно вибрати адресу вашого домогосподарства:
      - область України
    ,

      - населений пункт,
      - вулицю,
      - номер будинку,
      - номер квартири.
  2.  Після цього необхідно пройти перевірку, натиснувши на копку «Я не робот». Потім активізується кнопка «Шукати».
  3. Натиснути кнопку «Шукати», після чого в першій колонці таблиці відобразиться статус субсидії (діюча чи не діюча).
  4. Щоб дізнатись її розмір, потрібно натиснути на кнопку зі значком «Фото без опису» в колонці «Призначено за період». Розмір субсидії з'явиться у спливаючому вікні.

Фото без опису

Нагадуємо, що призначення субсидії здійснюється раз на рік (визначається право), а розрахунок розміру житлової субсидії здійснюється двічі на рік (на неопалювальний та опалювальний сезони).

Прийом документів на призначення житлової субсидії проводиться: уповноваженими особами старостинських округів та посадовими особами центру надання адміністративних послуг.

Документи на призначення субсидії також можна направити поштою або в електронному вигляді через сайт Мінсоцполітики в розділі Е-сервіси за посиланням: https://subsidii.mlsp.gov.ua/.

За консультаціями щодо призначення субсидії громадяни можуть звертатися до відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Глобинської міської ради (м.Глобине, вул. Центральна, 230/2, кабінет №4), а також за телефоном 24-1-69 (відділ з питань призначення та виплат соціальних допомог та інших видів соціальної підтримки населенню №2 управління соціального захисту населення Кременчуцької райдержадміністрації).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень