Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вводяться додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи

Дата: 17.11.2021 17:03
Кількість переглядів: 797

17 листопада відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Глобинської міської ради.

 

Заступник голови комісії, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександр Кочерга проінформував присутніх про те, що епідемічна ситуація на території Глобинської громади погрішилася, що вимагає посилення заходів щодо виконання карантинних (протиепідемічних) заходів на території громади.  

За результатами обговорення члени комісії  керуючись пп. п.32 п. 3 постанови КМУ від 9 грудня 2020 р № 1236 ,,Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”  прийняли рішення з 00 год. 00 хв. 20 листопада 2021р. на території Глобинської міської територіальної громади ввести додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи епідемічної небезпеки, застосувавши заборону на:

  • Приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності (в тому числі заклади громадського харчування з обмеженням часу до 23.00 год.);
  • Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів;
  • Перебування на територіях загального користування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, в тому числі виготовлених самостійно.

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень