Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Працювали постійні комісії міської ради

Дата: 24.11.2021 21:59
Кількість переглядів: 399

У ході підготовки до пленарного засідання двадцятої сесії Глобинської міської ради VІII скликання триває робота постійних комісій.

23 листопада відбулось засідання комісії з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю та будівництва. Депутати заслухали інформацію начальника відділу соціального захисту та охорони здоровя Людмили Норенко про хід виконання Комплексної програми Глобинської міської ради «Житло» на 2021-2025 роки, обговорили зміни до зазначеної Програми, внесли свої пропозиції та зауваження.

Досить детально та прискіпливо розглянули запропоновані зміни та доповнення до бюджету громади на 2021 рік.  Розглянули низку питань що стосувались управління комунальною власністю, передачі майна в оренду, оперативне управління та інші.

Фото без опису

Цього ж дня пройшло засідання постійної комісії з питань регламенту, забезпечення законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування та регуляторної політики.

Серед розглянутих – питання продовження терміну дії контракту з директором КУ «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради», питання внесення змін до Статуту комунальної установи «Глобинський інклюзивно-ресурсний центр» Глобинської міської ради, до Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг». Перелік пропонується доповнити адміністративними послугами:

  • Призначення пільги на оплату житла, комунальних послуг;
  • Надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій готівковій формі;
  • Надання виплати компенсації за проїзд автомобільним транспортом пільгових категорій громадян на міжміських та міжобласних автобусних маршрутах загального користування (протяжність перевищує 50 км);
  • Видача довідки «Про отримання (неотримання) пільг на оплату житлово-комунальних послуг та компенсації на тверде паливо та скраплений газ».

Депутати заслухали інформацію про хід виконання Програми військово-патріотичного виховання, підготовки громадян до військової служби, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки за звітний період.

Всі розглянуті питання депутати рекомендували до розгляду на пленарному засіданні ради. Питання ж про затвердження Порядку проведення громадського обговорення щодо кандидатури старости Глобинської міської ради члени комісії повернули на доопрацювання.

Фото без описуФото без опису

24 листопада пройшла постійна комісія з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення. Переважна більшість питань, розглянутих у ході засідання, стосувались звітів керівників комунальних установ Глобинської міської ради про роботу у 2021 році. У ході засідання депутати не тільки заслухали інформації керівників установ, а й детально обговорили результати їх роботи, надали свої висновки і рекомендації.

Цього ж дня відбулось засідання постійної комісії з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього середовища, на порядок денний якої внесено близько 600 питань. 

За результатами засідання депутати рекомендували внести проєкти рішень на розгляд пленарного засідання двадцятої сесії Глобинської міської ради, яке відбудеться 25 листопада 2021 року.

Фото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень