A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Турбота про людей з особливими потребами

Дата: 03.12.2021 17:33
Кількість переглядів: 418

Щорічно в усьому світі 03 грудня відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день зовсім не є святом, він покликаний привернути увагу суспільства до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності й благополуччя.

У відділенні соціальної допомоги вдома за місцем проживання отримують соціальну послугу «догляд вдома» 68 осіб з інвалідністю. З метою надання максимальної допомоги вищезазначеним особам,  центром було  направлено звернення до агрофірм, підприємств, фермерів з проханням долучитися до надання допомоги в натуральному виразі (продуктові набори, солодощі тощо).

Завдячуючи спонсорам соціальні робітники та працівники КУ «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» вручили на дому, з дотриманням всіх протиепідемічних заходів, святкові набори продуктів харчування 27 особам з інвалідністю, які отримують соціальну послугу догляду вдома за місцем проживання на суму 6 640 грн.

Щиро дякуємо за надану допомогу керівникам агропромислових та фермерських господарств: Андрію Пилипченко (АПГ «Арніка» м.Глобине); Івану Горобцю (СФГ «Астра» с.Жуки); Анатолію Вертебному (с.В.Кринки); Олегу Галюку, Віктору Різнику, Володимиру Горбенко (с.Заможне); Віктору Олефір (СФГ «Оріон» с.Зубані), Андрію Боженко (с.Зубані); Володимиру Костенко (с.Степове); Леоніду Гайдук (с.М.Кринки); Т.І. Таратуті (с.Малинівка) та фізичним особам підприємцям: Зої Шпортї (с.Романівка); Надії Мині (м.Глобине); Юлії Ганжі (с.Романівка).

Міжнародний день людей з інвалідністю є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. Тож будьмо завжди уважними до людей з обмеженими фізичними можливостями, адже, перебуваючи поряд, вони першочергово потребують нашої допомоги, милосердя та доброго слова!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень