A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні військовослужбовці, учасники бойових дій!

Дата: 06.12.2021 07:51
Кількість переглядів: 235

Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України! Сьогодні, у непростий для країни час, ви, українські військові - це справжня армія незламних та нескорених бійців-патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти. Ви є  національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

 

У цей святковий день висловлюю глибоку вдячність усім  військовим, хто у лавах Збройних Сил України служить справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави, за вашу відданість і вірність обов’язку.

 

На жаль, війна не буває без жертв, і серед наших земляків є ті, хто віддав свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади, України. Вічна їм слава!

 

Дорогі захисники! Щиро зичу вам і вашим родинам миру та спокою, злагоди та родинного затишку, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі. Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають вам долати всі труднощі, які зустрічаються на життєвому шляху. Низький уклін всім вам та вдячність матерям вірних синів і дочок України!

 

Слава Героям! Слава Україні!

 

 

З повагою,

Глобинський міський голова                               Станіслав ДЖУСЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень