A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Літературно-музичний вечір у Петрівському старостинському окрузі

Дата: 06.12.2021 21:22
Кількість переглядів: 387

6 грудня в Петрівському будинку культури відбувся літературно-музичний вечір "Епоха козацька скінчилась, та зостались козацькі серця" присвячений Дню Збройних сил України.

Захід відбувся за участі старости села Анатолія Гончаренка, депутата Глобинської міської ради, голови фермерського господарства "Агро-Світ" Юрія Хмельницького, які привітали воїнів щирим словом та подарунками, а також Петрівської гімназії та бібліотеки-філії села Петрівка.

На урочистості запросили ветеранів Збройних сил України, учасників бойових дій. Змогли відвідати творчий вечір Радченко Юрій та Сніг Анатолій.

Присутні словами вдячності згадали воїнів-кіборгів, які сьогодні стоять на захисті кордонів. Хвилиною мовчання вшанували полеглих, які загинули за мир і незалежність рідної країни.

Учні Петрівської гімназії декламували вірші, виготовили ангелів-охоронців та подарували їх воїнам-захисникам. А діти танцювального колективу "Фантазія" привітали хореографічною композицією "Присягу двічі не дають".

Керівник історико-краєзнавчого гуртка Петрівської гімназії Юрій Шадура разом зі своїми зробили ексурс в історію рідного краю, акцентуючи увагу на неподільністі та єдності нашої країни.

Щирим материнським словом звернулась до бійців бібліотекар Тамара Радченко.

Захід було проведено з дотриманням карантинних вимог.

Щира вдячність воїнам-героям за мужність, мир і спокій! Низький уклін Вам, дорогі захисники!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень