Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Стан теплопостачання та заходи безпеки під час новорічних святкувань на порядку денному

Дата: 10.12.2021 17:20
Кількість переглядів: 533

9 грудня пройшло засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Глобинської міської ради під головуванням заступника голови комісії, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександра Кочерги.

На порядок денний комісії було винесено три питання:

  1. Про стан теплопостачання ТОВ “Наше Тепло” для здійснення опалення приміщень КНП “Глобинська міська лікарня” під час опалювального сезону 2021/2022 років.
  2. Про заходи, спрямовані на недопущення виникнення надзвичайних подій (ситуацій) під час святкування Новорічних, Різдвяних свят та Водохрещення.
  3. Про запобігання загибелі людей на водних об’єктах Глобинської міської територіальної громади в зимовий період та готовність аварійно-рятувальних служб до дій за призначенням.

З першого питання виступив Євгеній Чіп, тимчасово виконуючий обов’язки директора КНП "Глобинська міська лікарня" Глобинської міської ради, з інформацією щодо надзвичайної події на підприємстві у зв’язку з погіршенням забезпечення теплопостачання ТОВ “Наше Тепло” до приміщень КНП “Глобинська міська лікарня” під час опалювального сезону 2021/2022 років. Він повідомив, що котельня працює, але не забезпечує потрібного тепла в приміщеннях. Прохав вплинути на стабілізацію ситуації з опаленням, щоб уникнути розмороження системи опалення.

 

У ході розгляду другого і третього питань порядку денного доповів Олег Дідора, головний інспектор ВЗНС Кременчуцького районного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області з інформацією щодо виконання заходів по забезпеченню пожежної та техногенної безпеки під час підготовки до святкування Новорічних і Різдвяних свят в населених пунктах Кременчуцького району та зокрема в Глобинській міській територіальній громаді. Доповідач детально окреслив заходи, спрямовані на недопущення виникнення надзвичайних подій (ситуацій) під час святкування Новорічних, Різдвяних свят та Водохрещення. Звернув увагу членів комісії на необхідності широкого інформування населення щодо правил поводження біля водойм з метою запобігання загибелі людей на водних об’єктах міста в зимовий період та охарактеризував стан готовності аварійно-рятувальних служб до дій за призначенням.

 

З усіх питань були прийняті відповідні рішення. Протокол додається.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень