Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 11.12.2021 20:14
Кількість переглядів: 569

10 грудня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради, на розгляд якого винесено 7 питань.

Про встановлення на 4 квартал 2021 року тарифів ТОВ „Наше тепло“ на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для комунального некомерційного підприємства „Глобинська міська лікарня“ Глобинської міської ради доповів начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрої Сергій Пономарьов. Після обговорення члени виконкому прийняли рішення встановити на 4 квартал 2021 року ТОВ „Наше тепло“ тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для КНП „Глобинська міська лікарня“ Глобинської міської ради в сумі 2489,13 грн за 1 Гкал без ПДВ, в тому числі:

1) тариф на виробництво теплової енергії – 2374,09 грн за 1 Гкал без ПДВ;

2) тариф на постачання теплової енергії – 22,86 грн за 1 Гкал без ПДВ;

3) тариф на транспортування теплової енергії – 92,18 грн за 1Гкал без ПДВ.

Про стан військового обліку на території Глобинської міської ради за 2021 рік та завдання на 2022 рік інформувала присутніх начальник загального відділу Світлана Кузнєцова. За інформацією доповідача на території сіл Глобинської об’єднаної територіальної громади 3753 чол.  військовозобов’язаних, призовників - 427 чол. Відповідальними за військовий облік на території  Глобинської  міської ради працівниками за поточний рік своєчасно проведено звірки облікових даних військовозобов’язаних і призовників з обліковими даними карток форми П-2 підприємств, установ та організацій та карток первинного обліку військово-облікового столу, що дало змогу перевірити повноту, достовірності та якості обліку усіх військовозобов’язаних і призовників. Також вони здійснювали контроль за виконанням правил військового обліку військовозобов’язаними і призовниками.

Відповідно до порядку виплати матеріальної винагороди обдарованим дітям та молоді, творчим колективам та їх наставникам: вчителям, тренерам, художнім керівникам та викладачам Глобинської міської територіальної громади члени виконкому прийняли рішення виплатити матеріальну винагороду обдарованим дітям та молоді, творчим колективам та їх наставникам на загальну суму 160 тис. грн.

Також у ході засідання затверджено план організації та проведення новорічних і різдвяних свят по Глобинській міській раді, затверджено проект будівництва «Капітальний ремонт амбулаторії за адресою: вул. Б.Хмельницького,38 в с. Великі Кринки Кременчуцького району Полтавської області», прийнято рішення про виділення одноразової адресної грошової допомоги жителям громади та інше.

Фото без опису

 

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень