Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Подарунки від Миколая напередодні свята

Дата: 20.12.2021 17:19
Кількість переглядів: 447

День святого Миколая це свято любові і душевної теплоти. У цей день діти з нетерпінням чекають ранку, щоб зазирнути під подушку або в чарівний чобіток, адже так приємно знайти в ньому подарунки.

День Святого Миколая - велике церковне свято, яке щорічно відзначають всі українці. Адже св. Миколай на різних віхах нашого життя був і залишається символом добра, милосердя і любові. А ще – яскравим свідченням того, що дива є, особливо для тих, хто в них вірить. І що вони здійснюються – за посередництва рідних і близьких, волонтерів, добрих людей.

Приємно, що вже стало доброю традицією для громади у ці святкові дні приносити подарунки дітлахам, зокрема вразливих категорій, завдяки співпраці місцевої влади тасоціально-відповідального бізнесу, меценатів.

Цьогоріч напередодні свята, за фінансової підтримки  ГК «Глобино» (Пархоменко Р.М.), депутати Глобинської міської ради партії від «Слуга народу» Олег Клімов, Оксана Жук, Дмитро Босько спільно з представниками компанії «Глобино» вручили обдарованим учням освітніх закладів міста та дітям із малозабезпечених родин пакунки з цукерками та світловідбивними браслетами, які допоможуть безпечно пересуватись вулицями в темну пору доби.

16 грудня працівники комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»  та   ГК «Глобино» відвідали та  вручили святкові набори зі смачною продукцією ТМ Глобино дев’ятьом дітям з  інвалідністю підгрупи А. Цього ж дня  відвідали  й двох неповнолітніх дітей, загиблих військовослужбовців, які брали участь в проведенні антитерористичної операції. До даного заходу долучилися  працівники другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Сподіваємося, що з крихти добра народжується справжня людська чуйність, милосердя та турбота про тих, хто з нами поруч та потребує нашої уваги та підтримки. І нехай у кожного з вас в житті трапляються дива.

Щиро дякуємо спонсору цієї благодійної акції ТМ «Глобино» за можливість подарувати дітям частинку добра, радості і щастя.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень