A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Спільна робота задля розвитку громади

Дата: 21.12.2021 16:29
Кількість переглядів: 802

Відомо, що успішність реалізації політики місцевого розвитку суттєво залежить від рівня наявних повноважень місцевих органів влади, а також системи балансу і розподілу повноважень між державним, регіональним (обласним) та місцевим (органами місцевого самоврядування) рівнями влади. Але водночас вагомим чинником у реалізації тих чи інших проєктів, зокрема, інфраструктурних, є наявність співпраці та конструктивного діалогу на всіх рівнях влади.

Депутати Глобинської міської ради від партії «Слуга народу» звернулися до керівника Полтавської обласної організації партії «Слуга народу» Олександр Трухіна із проханням посприяти у виділенні Кабінетом Міністрів України коштів на розвиток Глобинської громади, а саме на реконструкцію Свято-Михайлівського скверу. В результаті спільних зусиль депутатського корпусу Глобинської міської ради, народного депутата України Олександра Трухіна, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 09.12.2021 №1637-р визначено кошти у розмірі 10,9 млн. грн. для реалізації вказаного проекту у 2022 році.

Також завдяки сприяння депутата Глобинської міської ради, голови Кременчуцької районної державної адміністрації Олега Лєдніка, який неодноразово звертався до керівництва Полтавської обласної державної адміністрації, у 2021 році вдалося отримати кошти у розмірі 1,7 млн. грн. для закінчення першого етапу робіт з будівництва міської каналізаційної системи,  що дасть змогу вирішити проблему збирання та транспортування стічних вод для подальшої їх очистки. 

Керівництво та депутатський корпус Глобинської міської ради висловлює щиру вдячність народному депутату України Олександру Трухіну та керівництву Полтавської ОДА за підтримку інфраструктурних проєктів Глобинської міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень