A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради

Дата: 23.12.2021 08:45
Кількість переглядів: 575

22 грудня, напередодні пленарного засідання 22 сесії Глобинської міської ради VІІІ скликання, відбулось спільне засідання постійних комісій ради, яке тривало понад сім годин. Головою спільного засідання було обрано Світлану Лободу. Участь у роботі комісій взяли міський голова Станіслав Джусь, секретар міської ради Олександр Феденко, заступники міського голови Інна Авраменко, Олександр Кочерга, начальники та спеціалісти відділів виконавчого комітету, виконавчих органів Глобинської міської ради, які доповідали з питань, внесених до розгляду.

Депутати опрацювали всі проекти рішень, внесених до розгляду,  отримали відповіді доповідачів на питання, які виникали упродовж обговорення, внесли відповідні зауваження, пропозиції та доповнення.

Серед розглянутих – звіти про хід виконання місцевих програм, внесення змін до Програми соціального захисту населення Глобинської міської ради на 2025-2025 р. та до Комплексної Програми розвитку фізичної культури і спорту Глобинської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердження Плану соціально-економічного розвитку Глобинської територіальної громади на 2022 рік, питання затвердження передавальних актів основних засобів та матеріальних цінностей низки закладів початкової освіти на баланс відділу освіти виконавчого комітету, питання упорядкування структури апарату Глобинської міської ради та її виконавчого комітету, про створення Ярошівського сільського клубу «Хата активних особистостей» Глобинської міської ради, про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради на 2022 рік та інші.

Особливу увагу депутати приділили питанню розгляду проєкту бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік. У ході тривалого обговорення цього питання депутати намагалися зосереджувати увагу не тільки на можливостях бюджету (існуючих ресурсах), а й на тому, як найефективніше розподілити кошти з метою забезпечення фінансування, перш за все, захищених статей видатків, а також реалізації заходів, передбачених у міських програмах, і проектів розвитку.

Проєкти рішень, включені до порядку денного, були рекомендовані до розгляду на пленарному засіданні  двадцять другої сесії міської ради 23 грудня.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень