A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Жителі громади можуть отримати одноразову допомогу при народженні дитини

Дата: 24.12.2021 12:38
Кількість переглядів: 658

Фото без описуЗ метою підтримки сімей, в яких народжуються діти, Програмою соціального захисту населення Глобинської міської ради на 2021-2025 роки передбачено з міського бюджету надання допомоги при народженні дитини.

Відповідно до Положення про комісію по розгляду питань щодо надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади підставою для розгляду питання щодо надання одноразової грошової допомоги при народженні дитини є подання наступних документів:

- копія паспорта заявника (одного з батьків дитини) з підтвердженням реєстрації місця проживання;

- копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера заявника;

- довідка про склад сім’ї;

- копія свідоцтва про народження дитини (дітей);

- акт обстеження матеріально-побутових умов проживання;

- відкритий у відділенні банку рахунок заявника.

Розмір одноразової грошової допомоги становить 2000 грн. на кожну народжену дитину.

Надання одноразової грошової допомоги при народженні дитини виплачується одному з батьків, діти яких народилися з січня 2021 року.

Допомога виплачується громадянам зареєстрованим на території Глобинської територіальної громади та особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, які проживають на території громади.

Для отримання одноразової адресної грошової допомоги при народженні дитини необхідно надати повний пакет документів до відділу «Центр надання адміністративних послуг» (м.Глобине, вул.Травнева,4  або с.Великі Кринки, вул. Полтавська,19), а також через старост сіл громади.

За консультаціями щодо отримання допомоги при народженні дитини громадяни можуть звертатися до відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Глобинської міської ради (м.Глобине, вул. Центральна, 230/2, кабінет №4).

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень