Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» запрошує на навчання пільгові категорії громадян

Дата: 28.12.2021 12:00
Кількість переглядів: 330

Фото без описуНРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» є навчальним закладом фахової передвищої та вищої освіти, який здійснює підготовку здобувачів за освітнім ступенем бакалавр, молодший бакалавр та за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр за спеціальностями «Облік і оподаткування», «Економіка», «Економіка» спеціалізація «Економічна кібернетика», «Комп’ютерні науки», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Соціальна робота» та «Психологія» на основі базової загальної середньої освіти (9 кл.), повної загальної середньої освіти (11 кл.), диплому кваліфікованого робітника, молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра.

Також на базі освітнього ступеня бакалавра, спеціаліста, магістра надається можливість здобуття другої вищої освіти без здачі ЗНО. Зараховані на навчання до інституту (студенти з інвалідністю 1-111 груп та діти з інвалідністю до 18 років) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне харчування, цілодобова медична допомога). Студентам пенсії виплачуються в повному обсязі. В коледжі встановлено міжповерховий підйомник, перехідна галерея з навчального корпусу до гуртожитку, створено безбар’єрне середовище, це дає можливість навчатися у закладі особам з числа маломобільної групи населення.

До навчання запрошуються особи з інвалідністю, діти-сироти, особи, які постраждали від аварії на ЧАЕС, інваліди війни, внутрішньо переміщені особи, учасники бойових дій (АТО, ООС). Навчання проходить на денній та заочній формі здобуття освіти на державній та контрактній основі.

За консультаціями громадяни можуть звертатися за адресою: Хмельницька обл., м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 13, тел. (03849) 3-26-51, а також до відділу соціального захисту та охорони здоров’я виконавчого комітету Глобинської міської ради (м.Глобине, вул. Центральна, 230/2, кабінет №4).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень