Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 28.12.2021 15:56
Кількість переглядів: 483

28 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради, на порядок денний якого винесено двадцять два питання.

Керуюча справами виконавчого комітету міської ради Наталія Четверікова поінформувала присутніх про виконання плану роботи виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2021 рік та ознайомила з планом роботи на перше півріччя 2022 року. У ході обговорення члени виконкому внесли деякі уточнення до плану та затвердили його. Також було затверджено Інструкцію з діловодства у Глобинській міській раді та її виконавчому комітеті.

Про виконання робіт з ремонту місцевих доріг загального користування,  вулиць і доріг населених пунктів громади у 2021 році доповів начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов. За інформацією доповідача загальний обсяг співфінансування з бюджету громади, що був переданий обласному бюджету, складає 7 млн. грн. За ці кошти державним підприємством «Агентство місцевих доріг Полтавської області» проведені  роботи щодо експлуатаційного утримання на таких дорогах:

- Глобине-Шепелівка-Устимівка на суму 481 тис. 651 грн., площею 874 кв.м.;

- Глобине-Троїцьке-Манжелія-Піски-Козельщина на суму 2 млн. 214 тис. 252 грн., площею 3226 кв.м.;

- Глобине-Землянки-Великі Кринки на суму 1 млн. 959 тис. 782 грн., площею 3722 кв.м.;

- Пустовійтове-Обознівка-Майбородівка на суму 303 тис. 478 грн., площею 626 кв.м.;

- Мостовівщина-Великі Кринки-Глобине на суму 481 тис. 494 грн., площею 963,65 кв.м.;

- Козельщина-Хорішки-Великі Кринки на суму 1 млн. 500 грн., площею 2982 кв.м.

З обласного бюджету на вищезазначені об’єкти залучені кошти на загальну суму 6 млн. 409 тис. грн. Крім того у поточному році за кошти обласного бюджету виконані ремонти опорних конструкцій мостів в с.Пустовійтове та в с.Обознівка, які знаходились довгий час у аварійному стані.

Також у 2021 році проводився поточний ремонт асфальтобетонного покриття вулиць і доріг, що проходять територіями населених пунктів громади.  За результатами електронних закупівель переможцем визначено ПП «Ефект» з фінансуванням 1 млн. 839 тис. 800 грн.. Загалом відремонтовано 4466 кв.м. асфальтобетонного покриття. Це ж приватне підприємство за результатами електронних закупівель визначено переможцем з проведення ремонтних робіт щебеневого покриття з фінансуванням 254 тис. 900 грн. Загальний обсяг виконаних робіт з виправлення профілю щебеневих основ становить 23330 кв.м. дорожнього покриття.

У ході засідання члени виконавчого комітету затвердили порядок використання резервного фонду бюджету Глобинської міської територіальної громади, внесли зміни до складу місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, прийняли рішення про надання лікарю-педіатру амбулаторії загальної практики сімейної медицини м. Глобине службового житла у м.Глобине, розглянули низку питань, що стосувались змін у квартирному обліку громадян, в тому числі соціальному, а також заслухали інформацію про роботу служби у справах дітей виконавчого комітету  Глобинської міської ради за підсумками 2021 року та прийняли відповідні рішення з питань, що стосувались соціального захисту прав повнолітньої недієздатної особи та захисту прав дітей. Окрім того, затверджено низку актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

За результатами розгляду з усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень