Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новорічні вітання від вихованців школи мистецтв

Дата: 29.12.2021 14:55
Кількість переглядів: 427

Дарувати радість і новорічний настрій – головні завдання, які поставили перед собою юні вихованці Глобинської дитячої школи мистецтв у передноворічні дні. Тож, із щирими побажаннями вони відвідують трудові колективи установ і організацій міста, даруючи їхнім працівникам позитивні емоції. Не оминули юні таланти і колективу виконавчого комітету Глобинської міської ради. А тут їм, звісно, завжди раді.

Дзвінкими голосами  маленькі  глобинці  співали новорічних святкових  пісень, зичили присутнім щастя, добра та успіхів у Новому році. Запальні пісні, щирість їх виконання, іскорки в очах виконавців не залишили нікого байдужими.  Тож,  теплі гучні оплески були їм нагородою за  старанність та талановите виконання.

Дякуючи юним артистам за їх старання і вміння, міський голова  Станіслав Джусь побажав вихованцям школи мистецтв нових успіхів, розквіту їхніх талантів та підкорення нових вершин у творчих конкурсах. Всі, хто приймав участь у виступі отримали від очільника громади солодощі і найщиріші вітання. А всі, хто мав змогу насолодитися цим передноворічним виступом, отримали світлу часточку добра і тепла дитячих сердець, та точно зарядилися позитивом на весь прийдешній 2022 рік.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень