A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

СЛУХАЧІ «УНІВЕРСИТЕТ ТРЕТЬОГО ВІКУ» АКТИВНО НАВЧАЮТЬСЯ ТА ЦІКАВО ПРОВОДЯТЬ СВІЙ ВІЛЬНИЙ ЧАС

Дата: 30.12.2021 16:05
Кількість переглядів: 548

Щовівторка у адміністративному приміщенні Манжеліївського  та щосереди у Пирогівському старостатах працює факультет «Основи комп'ютерної грамотності» «Університету ІІІ віку». Студенти із задоволенням опановують правила користування сучасними гаджетами та навчаються комп'ютерній грамотності.

 

28 грудня працював факультет «Охорона здоров'я літньої людини». Цікаву лекцію про профілактику розповсюдження коронавірусної хвороби та організацію харчування людей похилого віку прочитала лікар з гігієни харчування відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кременчуцького районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Полтавській області Валентина РИЧКА.

 

Наступного дня на слухачів усіх факультетів  «Університету ІІІ віку» чекав приємний захід -  із прийдешніми святами їх  привітали вихованці Глобинської  дитячої школи мистецтв. Із задоволенням і щирою цікавістю   всі слухали пісні та вірші у дитячому виконанні. Вдячні слухачі побажали молодому поколінню здійснення найзаповітніших мрій у Новому році. Також працівники відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування КУ «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» ознайомили «студентів»  із цікавими фактами святкування Нового року та Різдва Христового у різних країнах та у регіонах України. По завершенню заходу всі смакували смачними варениками, пиріжками та узваром.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень