A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Ми не каральний орган, завдання Держпродспоживслужби співпрацювати з суб’єктами господарювання, щоб зупинити епідемію коронавірусної хвороби

Дата: 14.01.2022 09:31
Кількість переглядів: 290

13.01.2022 року в актовій залі Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області відбулася робоча зустріч фахівців головного Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області з керівниками торговельних і торговельно – розважальних центрів Полтавщини, представниками Національної поліції і органів місцевого самоврядування.

Вкотре роз’яснили представникам бізнесу області як дотримуватися протиепідемічних та профілактичних заходів у  торговельних та торговельно-розважальних центрах, визначених Постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2021 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Cov-2».

Вів нараду  –  Юрій Першін, в.о. заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби  в Полтавській області. Він вчергове наголосив на необхідності дотримання протиепідемічних вимог, встановлених Урядом.

Станіслав Руденко, начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного Управління Держпродспоживслужби  в Полтавській області акцентував, що ситуація із захворюванням на коронавірусну хворобу як в світі, так і в Україні залишається складною. В Україні і на Полтавщині ширитися новий штам коронавірусної хвороби – «Омікрон».

У зв’язку з цим, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області спільно з органами місцевого самоврядування та представниками Головного управління Національної поліції в Полтавській області посилили контроль за дотриманням суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 „Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”.

Мета таких перевірок – мінімізувати  ризики інфікування небезпечним захворюванням COVID-19 серед населення та запобігти ускладненню епідемічної ситуації на території Полтавської області.

Наталія Соколова, начальниця відділу безпеки середовища життєдіяльності Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області присутнім пояснила вимоги Постанови Головного державного санітарного лікаря України, які стосуються діяльності торговельно-розважальних центр

Під час наради керівники торговельних центрів мали можливість поставити запитання фахівцям Держпродспоживслужби. На них відповідали представники Держпродспоживслужби і  Євгенія Сторчеус, заступниця начальника відділу превенції Полтавського районного управління поліції ГУНП в Полтавській області.

Завершуючи нараду, Юрій Першін, в.о. заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби  в Полтавській області, пообіцяв, що подібні зустрічі будуть організовуватися і надалі. За необхідності Держпродспоживслужба Полтавщини організує спільні зустрічі з поліцією і представниками бізнесу. Все для того, щоб якнайшвидше подолати епідемію коронавірусної хвороби і зберегти життя і здоров’я людей!

Шановні підприємці! Не залишайтеся сам на сам зі своїми проблемами! У разі необхідності звертайтеся до Головного Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області! Ми обов’язково роз’яснимо всі питання, які вас хвилюють. Наша адреса: 36000, м. Полтава, вул. Воскресенський узвіз, 7, тел./факс (0532) 60-66-47, email: pol_gydpss@polvet.gov.ua

 

За матеріалами Головного управління

Держпродспоживслужби в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень