A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Для глобинців проведено інформаційний захід

Дата: 20.01.2022 10:48
Кількість переглядів: 314

У січні 2022 року працівниками відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» розпочата інформаційна кампанія щодо підвищення обізнаності жителів Глобинської громади з приводу надання соціальних послуг та профілактичної роботи соціального характеру.

19 січня проведений інформаційний захід, під час якого жителі та гості м. Глобине ознайомились з переліком соціальних послуг, якими можна скористатись у відділенні. Учасниками заходу стали не лише дорослі, а і діти шкільного віку, які отримали повітряні кульки.

У зв’язку з погодними умовами та значним пониженням температури постає актуальним інформування населення щодо важливості вчасної допомоги людям, котрі не мають даху над головою.  Учасники заходу отримали інформаційні листівки та пам’ятки щодо важливості допомоги таким людям.

Також інформаційні матеріали  розповсюджено і в установах соціального значення міста (Глобинський центр надання адміністративних послуг, Глобинська районна філія Полтавського обласного центру зайнятості, поштове відділення).

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень