A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 27.01.2022 17:19
Кількість переглядів: 384

Сьогодні, 27 січня 2022 року, під головуванням Глобинського міського голови Станіслава Джуся відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому розглянуто 22 питання порядку денного.

Члени виконавчого комітету заслухали звіти за 2021 рік про підсумки роботи з кадрами у виконавчому комітеті Глобинської міської ради, зі зверненнями громадян, які надійшли до виконкому Глобинської міської ради, про роботу з надання адміністративних послуг громадянам Глобинської міської територіальної громади відділом «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету  міської ради, про роботу громадської комісії з житлових питань  при виконавчому комітеті Глобинської міської ради, про роботу адміністративної комісії   при   виконавчому   комітеті Глобинської міської ради. Погодили проєкт Програми сприяння діяльності депутатів міської ради та розвитку місцевого самоврядування Глобинської міської територіальної громади на 2022 рік.

З метою ефективного проведення евакуаційних заходів при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру виконком затвердив перелік безпечних районів (пунктів, місць) Глобинської міської територіальної громади, придатних для розміщення евакуйованого населення в мирний час та особливий період.

Враховуючи звернення Кременчуцького районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області, заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Сергія Пономарьова, рішенням виконавчого комітету визначено об’єкти та види робіт, на яких засуджені та порушники відбуватимуть  покарання у виді громадських робіт та суспільно корисних робіт у 2022 році. Водночас передбачено створення у Глобинській міській раді 25 тимчасових робочих місць для організації оплачуваних суспільно корисних робіт, на яких  порушники будуть відбувати адміністративні стягнення у 2022 році за рахунок  коштів бюджету громади.

У ході засідання заслухано інформацію про стан квартирного обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті міської ради, затверджено списки громадян по квартирному обліку, знято з контролю низку рішень виконавчого комітету, у зв’язку з кадровими змінами внесено зміни до складу комісій при виконкомі Глобинської міської ради.

Відповідно до Програми соціального захисту населення Глобинської міської ради на 2021-2025 роки прийнято рішення про надання матеріальної допомоги при народженні дитини у розмірі 2000 грн. 28 жителям громади, а також виділено одноразову адресну грошову допомогу ще 29 жителям Глобинської територіальної громади.

Особливу увагу приділили члени виконавчого комітету розгляду питань, що стосувались захисту прав дітей. З цих питань прийнято відповідні рішення. У ході засідання затверджено акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, та розглянуто інші питання.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень