A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

В «УНІВЕРСИТЕТІ ТРЕТЬОГО ВІКУ» ПОЧИНАЄ ПРАЦЮВАТИ НОВИЙ ФАКУЛЬТЕТ!

Дата: 04.02.2022 13:59
Кількість переглядів: 284

Здобуваючи нові знання, отримуючи нові навички людина у будь-якому віці розширює свій світогляд. «Університет ІІІ віку» надає саме такі можливості особам похилого віку. Як сказала одна із одиноко проживаючих студенток: «Університет став для мене спасінням. Я отримую позитив від спілкування із таким ж як я, у пільгові дні для проїзду із задоволенням відвідую різні факультети».

 

Дійсно,  під час  відвідування слухачі не лише навчаються  на факультетах, а й мають активне спілкування та цікаве дозвілля. Із задоволенням діляться своїми фірмовими рецептами приготування смачних  страв та пригощають ними одногрупників. Студенти  поважного віку навчаються, спілкуються, діляться спогадами з юності, дехто вражає своїми власно написаними віршами. Люди отримують лише позитивні емоції та заряджаються енергетикою добра.

 

Враховуючи побажання та відповідно до виявлених потреб, із лютого  починає працювати ще один факультет «Дім.Сад. Город». Щоб стати слухачем, особам похилого віку необхідно звернутися до комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради», який знаходиться за адресою: м.Глобине, вул.Гагаріна1, кабінет №8 (приміщення райвійськкомату). Контактний  номер телефону: 24250.

 

Двері «Університету ІІІ віку» завжди відкриті для осіб похилого віку!

Ласкаво просимо!!!

Навчання в «Університетові ІІІ віку» є безкоштовним та сприяє активному довголіттю.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень