Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 16:45
Кількість переглядів: 434

15 лютого 2022 року біля пам’ятного знаку учасникам бойових дій в Афганістані відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав  та 33-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану.  

У заході взяли участь керівництво громади, депутати Глобинської міської ради, працівники виконавчого комітету міської ради, представники районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану, організацій та установ міста.

Про героїзм, мужність афганців та потребу у постійній підтримці у своїх виступах говорили секретар міської ради Олександр Феденко і член спілки ветеранів Афганістану Олександр Джусь. Виступаючі побажали усім присутнім міцного здоровя та мирного неба над Україною. Аби безглузда війна більше не забирала людських життів, не приносила розрухи, болю та страждань.   

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих бойових побратимів, всіх тих, хто не повернувся із горнила війни тодішньої і нинішньої,  та поклали квіти до пам’ятного знаку.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень