A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Якщо людина опинилась у скрутній ситуації, вона може звернутись за професійною підтримкою – соціальними послугами

Дата: 16.02.2022 13:28
Кількість переглядів: 458

Кожен з нас може опинитися в ситуації, коли гостро стоїть питання щодо потреби у зверненні за підтримкою чи допомогою до батьків або друзів, але часом такої підтримки недостатньо. Якщо людина опинилась у скрутній ситуації, вона може звернутись за професійною підтримкою – соціальними послугами.

З метою продовження інформаційної кампанії щодо підвищення обізнаності жителів Глобинської територіальної громади з приводу надання соціальних послуг працівниками відділення соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» 15 лютого проведено інформаційну роботу з старостами Глобинської територіальної громади, яким роздано інформаційні матеріали для розміщення на стендах їхнього старостату.

Дані матеріали містять корисну інформацію для осіб/сімей, які потрапили в складні життєві обставини  через вплив несприятливих зовнішніх або внутрішніх чинників та не можуть самостійно їх подолати, адже допомога поруч і дуже важливо звернутись вчасно.
Також інформаційні матеріали розповсюджено і в установах соціального значення міста Глобине (Глобинський центр надання адміністративних послуг, Глобинська районна філія Полтавського обласного центру зайнятості, поштове відділення).

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень