Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Мобілізація: готовність №1

Дата: 25.02.2022 12:03
Кількість переглядів: 354

Як відомо, Президент України Володимир Зеленський у ніч на 25 лютого підписав указ про загальну мобілізацію в Україні. В державі проводяться спеціальні заходи, зокрема, призов військовозобов'язаних до Збройних Сил України на військову службу.  До призову підлягають військовозобов’язані та резервісти – громадяни України, придатні до військової служби або перебувають в запасі (резервісти). Кожний військовозобов'язаний має відповідне військове звання. Мобілізації підлягають військовозобов'язані віком від 18 до 60 років, але першочергово призивають тих, хто має досвід у військовій справі. Загалом всі громадяни зобов'язані з'являтися за викликом військових комісаріатів для постановки на військовий облік і визначення призначення на воєнний час.

У другому відділі Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишній Глобинський райвійськкомат) з вчорашнього дня триває робота із забезпечення мобілізаційних заходів. Ввечері відбулися відправлення резервістів, сьогодні до лав ЗСУ прямуватимуть мобілізовані громадяни – жителі нашої громади. Слід зазначити, що  зазначена робота ведеться  спокійно та злагоджено. Виконати громадянський обовязок, стати на захист Української держави прибувають громадяни, які призиваються на військову службу. Після проведення відповідних процедур їх буде доставлено до військових частин.

Висловлюємо вдячність всім, хто вже вирушив на захист України і тим, хто найближчим часом поповнить лави Українського війська. Молимося за вас і чекаємо вдома з перемогою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень