Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оперативна інформація станом на 6 березня 2022 р.

Дата: 06.03.2022 11:00
Кількість переглядів: 294

Фото без опису11 день повномасштабної війни... Ніч минула спокійно. Ситуація у Глобинській громаді стабільна і контрольована.

Оперативний штаб міської ради, як і об’єкти критичної інфраструктури, працюють без вихідних. Заклади торгівлі продовжують роботу. Поповнення основних груп товарів відбувається, за можливості, регулярно.

Працівники виконавчого комітету спільно з волонтерськими загонами продовжують роботу над створенням продуктових запасів, медикаментів, одягу, засобів гігієни, плетінням захисних сіток тощо. Кожен з вас може долучитися і надати посильну допомогу нашим захисникам та своїм співвітчизникам.

Актуальним напрямком роботи залишається питання прийому та розміщенням переселенців. Полтавщина, зокрема і Глобинщина, вже прийняла чимало біженців. А з огляду на можливе відкриття зелених коридорів у ряді населених пунктів, що постраждали від бойових дій, чекаємо на значне збільшення потоку постраждалого населення. Тому вкотре закликаємо всіх небайдужих, хто готовий надати цим людям прихисток, прохаємо координувати свої дії з відповідальними працівниками оперативного штабу: Наталія – 0661965611, Аліна – 0993836329, Валентина – 0663992489, Володимир – 0507441998.

Дякуємо всім, хто вже приєднався до волонтерських медичних дружин. Та чим більше людей пройдуть відповідні навчання, тим більше шансів вчасно допомогти врятувати чиєсь життя у разі необхідності. І нехай краще ці знання і навики нам не знадобляться. Та маємо бути готовими. Тому бажаючі жінки і чоловіки можуть звертатися за телефоном 0662714585, Любов. Звертаємо увагу, що медична освіта не обов’язкова.

Дякуємо всім, хто оперативно відгукнувся на заклик щодо збору скляних 0,5 л банок та кришок для консервування. Наразі необхідна кількість забезпечена. Тому збір ПРИПИНЯЄМО.

Потреба ж у пластикових ящиках для відвантаження гуманітарної допомоги ще залишається. Пункти збору – заклади освіти та старостати.

Продовжуємо наближати нашу перемогу! Сьогодні ми всі – надійний тил для наших захисників! Довіряємо офіційним джерелам інформування і не розповсюджуємо фейки! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень