A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДЕПАРТАМЕНТ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ЦИВІЛЬНОГО НАСЕЛЕННЯ

Дата: 10.03.2022 16:05
Кількість переглядів: 634

З 24.02.2022 року на території Полтавської області на базі міських та районних лікарень на всіх адміністративних територіях розгорнуто та функціонують у режимі госпіталів 52 медичних заклади.

У разі поранення, травм, отруєнь, захворювань Вам необхідно звернутися до найближчого медичного закладу, який працює 24/7, де Вам буде надано медичну допомогу, а при необхідності, за характером ураження, забезпечено транспортування до спеціалізованого шпіталю.

ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

Просимо вас не піддаватися паніці! Ми чітко знаємо та  виконуємо  свої завдання та обов‘язки. Система спеціалізованої медичної служби та медицини катастроф працює як єдиний, повністю керований механізм, що має потужності мобілізовані та збільшені на сьогодні у рази.

ПРОХАННЯ ДО ВСІХ:

-  зберігати спокій;

- за медичною допомогою звертатися виключно до найближчих медичних закладів, або до служби 103;

- пам’ятати, що про потреби у матеріальному забезпеченні лікарень медики звертаються самостійно, інформують відкрито усіма доступними засобами;

- усе, що стосуються надання медичної допомоги та зібрано на добровільній основі, слід передавати безпосередньо до медичних закладів.

 

МЕДИЧНА СЛУЖБА ОБЛАСТІ Є СКЛАДОВОЮ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ МЕДИЦИНИ КАТАСТРОФ, ВОНА Є КОНСОЛІДОВАНОЮ, МАЄ СИСТЕМНУ ОРГАНІЗАЦІЮ, ЧІТКО ВИКОНУЄ СВОЇ ПРОФЕСІЙНІ ЗАВДАННЯ І НЕ ПОТРЕБУЄ СТОРОННЬОГО УПРАВЛІННЯ.

БУДЬ-ЯКІ ДІЇ, ЩО ПЕРЕШКОДЖАЮТЬ МЕДИКАМ У ВИКОНАННІ СВОЇХ ОБОВ’ЯЗКІВ, ОТРИМАЮТЬ ЖОРСТКУ ВІДСІЧ ЗА ЗАКОНАМИ ВІЙСЬКОВОГО ЧАСУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень