Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася позачергова сесія Глобинської міської ради

Дата: 23.03.2022 12:21
Кількість переглядів: 1684

22 березня 2022 року відбулося  пленарне засідання 26 (позачергової) сесії Глобинської міської ради, на якому розглянули нагальні питання життєдіяльності громади в умовах воєнного стану.

Радою внесено доповнення до Програми соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної  громади  на 2022 рік, внесено зміни до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2024 роки, внесено зміни і доповнення до бюджету громади на 2022 рік. Затверджено окремі розпорядження міського голови, у тому числі розпорядження, яким у зв’язку із введенням військового стану скасовано всі електронні аукціони з продажу об’єктів комунальної власності Глобинської міської територіальної громади, оголошені в електронній торговій системі  «Prozorro.Продажі», що перебувають  на будь-якому етапі, та призупинено процедуру приватизації усіх об’єктів комунальної власності Глобинської міської територіальної громади, включених до переліку об’єктів, які підлягають приватизації, до скасування Закону України від 24 лютого 2022 року №2102-IX «Про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" від 24 лютого 2022 року №64/2022.

Окрім того, депутатський корпус ухвалив рішення про внесення змін до Програми соціального захисту населення Глобинської міської ради на 2021-2025 роки, а саме збільшено обсяги фінансування на 200 тис. грн. на надання одноразової грошової допомоги жителям громади у звязку із скрутним матеріальним становищем, на 200 тис. грн. збільшено і фінансування на послуги з поховання бездомних та безрідних жителів громади, військовослужбовців, одиноких осіб-почесних громадян м.Глобине.

З початком широкомасштабного вторгнення російських окупантів на територію України у Глобинської міської лікарні виникла необхідність у терміновій закупівлі медикаментів та виробів медичного призначення, водночас із введенням військового стану зменшилися доходи від власної діяльності закладу, тому виникла необхідність провести коригування планів по доходах і видатках. У ході пленарного засідання депутати затвердили відповідні зміни до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради на 2022 рік.

У ході пленарного засідання внесено зміни до рішення 23 сесії Глобинської міської ради від 25 січня 2022 року №9 «Про зміну назви, юридичної адреси та затвердження Положення і штатної чисельності Комунального закладу «Публічна бібліотека Глобинської міської ради» та до рішення 20 сесії Глобинської міської ради сьомого скликання від 11 травня 2017 року №344 “Про врегулювання питань щодо організації надання житлово-комунальних послуг КП «Глобинське» Глобинської міської ради”, розглянуто 157 питань, що стосувались сфери регулювання земельних відносин, та інші питання, з яких прийнято відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень