Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 01.04.2022 11:11
Кількість переглядів: 1358

31 березня 2022 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради.

 

У ході засідання розглянуто питання завершення опалювального сезону 2021-2022 р.р. в установах і організаціях Глобинської міської ради. На виконання норм чинного законодавства, відповідно до правил технічної експлуатації теплових установок і мереж та у зв´язку з підвищенням середньодобової температури повітря на території Глобинської міської територіальної громади до +8 ºС та вище протягом трьох діб, виконавчий комітет прийняв рішення з 01 квітня 2022 року завершити опалювальний сезон 2021-2022 р.р. в приміщеннях установ і організацій бюджетної сфери комунальної власності Глобинської міської ради. Водночас вирішили, що у разі потреби можливо відновити опалення в приміщеннях установ і організацій бюджетної сфери комунальної власності Глобинської міської ради при зменшенні середньодобової температури повітря нижче +8 ºС  на території  громади.

 

Серед питань, що вимагали термінового розгляду, були питання про негайне відібрання дітей від матері та доцільність позбавлення її батьківських прав у зв’язку із виникненням безпосередньої загрози для життя та здоров’я малолітніх дітей, а також питання їх подальшого влаштування.

 

Окрім цього, розглянуто питання про вартість мінімального переліку  окремих видів ритуальних послуг та предметів ритуальної належності, які надаються на території громади, затверджено акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень