Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Дата: 01.04.2022 13:45
Кількість переглядів: 658

Фото без описуПри зверненні до уповноваженої особи виконавчого комітету міської ради щодо взяття на облік внутрішньо переміщеної особи чи оформленні заяви про надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, заявник при собі повинен мати:

 

 

  • паспорт громадянина;

*до ID-паспорта необхідно мати довідку про реєстрацію місця проживання громадян (Форма 13). У разі відсутності такої довідки, для її отримання можна звернутися до ЦНАПу за адресою: вул. Травнева, 4 м. Глобине, Кременчуцький район, Полтавська область, 39000.

  • довідку про присвоєння РНОКПП (індивідуального податкового номера);
  • свідоцтво про народження дитини;

*наголошуємо, що дітям, яким виповнилося 14 та більше років, необхідно мати паспорт (до ID-паспорта необхідно мати довідку про реєстрацію місця проживання громадян (Форма 13).

  • особі з інвалідністю мати підтверджуючий документ (довідка МСЕК, пенсійне посвідчення);

*наголошуємо, що у разі відсутності документу, що підтверджує інвалідність, радимо звернутися до відділу обслуговування громадян управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області за адресою: м. Глобине, вул. Центральна, 269/7.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, що особам, місце проживання яких зареєстроване поза межами території адміністративно-територіальної одиниці, на якій проводяться бойові дії, але такі особи навчалися/проживали/працювали на таких територіях,  то для отримання довідки необхідно надати документ, який це підтверджує. Це може бути:

  • студетський квиток (тільки для студентів очної форми навчання);
  • квитанції про сплату комунальних платежів;
  • заключена декларація із сімейним лікарем;
  • трудова книжка із записами про трудову діяльність;
  • довідки форми ОК-5 чи ОК-7 (індивідуальні відомості про застраховану особу з реєстру застрахованих осіб);

* Такі довідки можна сформувати на веб-порталі Пенсійного фонду України самостійно за допомогою ЕЦП, або звернутися з паспортом і кодом до відділу обслуговування громадян управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області за адресою: м. Глобине, вул. Центральна, 269/7.

  • тощо.

НАГАДУЄМО! Графік прийому ВПО: ЩОДНЯ – з 09.00 до 15.00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень